Våra tjänster

Övervakningssystem

Vi erbjuder övervakningslösningar som lämpar sig för villor, myndigheter, företag, föreningar , organisationer som passar både privat, och professionella ändamål.

Vi utför fullständig installation och kvalitetssäkrar att allt fungerar. Det ingår också en kort introduktionsutbildning för att känna sig bekant och trygg med systemet. Till alla våra övervakningssystem ingår service & supportavtal för din trygghet.

Mobil App utveckling

Vi utvecklar din egen Mobil App för att förbättra och öka informationsflödet med dina kunder. Marknadsföring ökar genom skicka push-meddelanden för att meddela om rabatter och nya erbjudande. Rätt strategi marknadsföring med hjälp av App ger dig möjlighet att utöka din försäljning med minst 35% och minska dina kostnader för reklam etc.

Ta gärna kontakt med oss för att berätta mer

Tekniska lösningar

Vi erbjuder tekniska lösningar genom olika område ex. El för energi besparingar etc. Verksamhetsutveckling och kompetensutveckling ..

Data Service

Vi gör det enkelt och smidigt för dig med vår service (nätverk, webbdesign,datorer) genom att du som kund kan kontakta oss både via hemsidan, e-mail eller telefon vid beställa. Därefter levererar vi ett fullständigt fungerande system. Vår personal består utav kompetent personal som säkerställer och verifierar kvalitén på våra produkter och tjänster och är med hela vägen till och med efter installation.

PC Mission Uppsala Kvalité, trygghet och utveckling

Högkvalitativa tjänster & effektiva lösningar för dig!